Легендарний 72-річний рокер стане батьком увосьме
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Легендарний 72-річний рокер стане батьком увосьме

Легендарний 72-річний рокер стане батьком увосьме
Джерело:  The Sun

72-річний рокер   Мік Джаггер, лідер The Rolling Stones оголосив, що його 29-річна подруга, балерина Мелані Хемрік вагітна.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням На The Sun


Це буде восьма дитина Джаггера, він наздоганяє голівудського рекордсмена Едді Мерфі, який став в цьому році батьком уже вдев'яте.



Прес-секретар Міка Джаггера зазначив, що рокер дуже зрадів новині про вагітність подруги. Він збирається підтримувати Мелані з дитиною і надавати їм будь-яку необхідну будь-яку допомогу. Правда, про весілля поки не йдеться.


Також повідомляється, що майбутня мати не планує жити з Джаггером, вона хоче переїхати в Лос-Анджелес або Коннектикут, щоб бути поруч із сім'єю. Балерина також має намір завершити свою кар'єру.




Джаггер і Хемрік зустрілися ще в 2014-му, коли трупа, в складі якої виступала Мелані, приїхала в Японію, де в той час гастролював Мік зі своєю групою The Rolling Stones.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?