У Росії розповіли про затьмарену психіку Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли про затьмарену психіку Путіна

У Росії розповіли про затьмарену психіку Путіна
Джерело:  Ехо Москви

У російського президента Володимира Путіна спостерігається явне затьмарення свідомості, стверджує журналіст і письменник Віктор Шендерович.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Шендеровича "Ехо Москви".
"Я думаю, що це затьмарення свідомості вже можна діагностувати, що в ньому навіть немає лукавства. Я вважаю, це моя особлива думка", - сказав він.
Журналіст пояснив: в голові Путіна є тільки узурпація влади, злодійство і вбивства.
"Справа в тому, що якщо вийняти з його психіки Христа, месіанські ідеї, те, що він посланий Росії на спасіння, якщо це вийняти, то залишиться узурпація влади, злодійство і вбивства. Все. Узурпація влади в різних пропорціях, злодійство і вбивства" , - зазначив Шендерович.
Відповідаючи на питання, навіщо президент РФ відвідує монастирі, молиться, журналіст сказав, що це тренд, який йому нав'язали і якому він повинен слідувати.
"Ну задали тренд, чиновник йде в цьому тренді. Я кажу, завтра Далай-Лама прийде до влади, всі будуть буддистами. Про це навіть ми не говоримо. Це нормально. Чиновник приймає... Бактерії не помиляються - як сформулював чудовий поет Сергій Гандлевський. Бактерії завжди кольору і температури середовища. Чиновник це бактерія. Переважно і він не помиляється. Треба зі свічкою - зі свічкою. Треба мусульманство - мусульманство. Неважливо. Треба з Леніним і Сталіним - з Леніним і Сталіним. Це все одно", - підкреслив Шендерович.
"А особисто Володимир Володимирович, думаю, така вже цілком затьмарена психіка", - додав він.
Раніше Володимир Путін відвідав монастир на острові Валаам, де зустрівся з патріархом Кірілом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?