Після зустрічі з Путіним Керрі видав прогноз для України
Категорія
Світ
Дата публікації

Після зустрічі з Путіним Керрі видав прогноз для України

Після зустрічі з Путіним Керрі видав прогноз для України
Джерело:  interfax.com.ua

Після зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним держсекретар США Джон Керрі заявив, що є всі можливості для реального врегулювання ситуації в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Ми провели продуктивні переговори з президентом Путіним. Я йому вдячний за це, але нам належить виконати багато домашньої роботи, і я думаю, що є всі можливості, щоб забезпечити реальне врегулювання (ситуації в Україні - ред.)", - сказав Керрі.
Він також зазначив, що між Росією і США, як і раніше, залишаються деякі невирішені питання, але при цьому Керрі висловив надію, що в ході сьогоднішніх переговорів вони будуть вирішені. Крім того, держсекретар США повідомив, що його розмова з Путіним, яку він провів 14 липня, була "надзвичайно прямою і відвертою".
В ході бесіди з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим Джон Керрі висловив співчуття у зв'язку з терактом в Ніцці.
"Світова громадськість повинна знати, що ми з Лавровим маємо намір обговорити не тільки Сирію, а й інші "гарячі точки", починаючи з процесу близькосхідного врегулювання, закінчуючи Лівією, Єменом, Нагірним Карабахом", - додав держсекретар США.
Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін під час зустрічі в Москві з держсекретарем США Джоном Керрі попросив передати президенту США Бараку Обамі найкращі побажання і доповісти про просування з актуальних питань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?