Ніколи не здавайтеся: жінка стала матір'ю чотирьох дітей після 15 викиднів
Категорія
Діти
Дата публікації

Ніколи не здавайтеся: жінка стала матір'ю чотирьох дітей після 15 викиднів

Ніколи не здавайтеся: жінка стала матір'ю чотирьох дітей після 15 викиднів
Джерело:  Daily Mail

36-річна Лаура Дав стала багатодітною матір'ю після 15 викиднів і мертвонародженого немовляти. Зараз у Лаури четверо здорових дітей.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.




Старшому синові Лаури 12 років, він народився в першому шлюбі жінки. Друга її вагітність закінчилася трагічно - на 36 тижні жінка дізналася, що хлопчик, якого вона вже назвала Джозефом, мертвий.


Після цього всі спроби завести дітей закінчувалися викиднями.



Перший шлюб Лаури розпався. Вона зустріла свого другого чоловіка Гарета, але і в цьому шлюбі вагітності зривалися до 12 тижня.


Лаура вже зневірилася і хотіла припинити спроби, та чотири роки тому парі пощастило - у них народилася здорова дівчинка, яку назвали Євою.


Через рік Гарет і Лаура вже няньчили маленьку Меган, а через два - Гаррі.




Цікаво, що Лаура після народження Єви весь час пила протизаплідні таблетки, але все одно вагітніла. Подружжя вирішило, що Гарет зробить вазектомію, щоб захистити дружину від можливих вагітностей.



Зараз щаслива сім'я мешкає у Великобританії. У них великий будинок, автомобіль, вони багато подорожують і самі дивуються з того, як їм пощастило.


Раніше ONLINE.UA писав про те, що  57-річний чоловік дивом став батьком після вазектомії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?