Епідемія покемонів: стало відомо, як завантажити Pokemon go в Україні
Категорія
Технології
Дата публікації

Епідемія покемонів: стало відомо, як завантажити Pokemon go в Україні

Епідемія покемонів: стало відомо, як завантажити Pokemon go в Україні
Джерело:  The Village

Минулого тижня вийшла мобільна гра Nintendo Pokémon GO, яка за 4,5 години вийшла в топ App Store, а за п'ять днів після виходу акції Nintendo виросли на 25%.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Village.
У США гру встановили на 5% всіх Android-смартфонів - це більше, ніж смартфонів з додатком Tinder. 8 липня гравці в середньому проводили в Pokémon GO 43 хвилини - більше, ніж в додатках WhatsApp і Instagram. Поки гра офіційно доступна тільки в трьох країнах - США, Австралії та Новій Зеландії. Однак неофіційно в неї можна грати і в Україні.
У Pokémon GO гра повідомляє, що неподалік виявлено покемона, ви йдете до нього кілька кварталів (або далі), наводите камеру, дивитеся, як він стоїть посеред знайомої вулиці, і кидаєте віртуальний покебол. Спійманих покемонів тренують і виставляють проти покемонів інших гравців. Ігровий процес повністю прив'язаний до карти: одні покемони мешкають біля води, інші - в парках, треті - тільки в Австралії.

Як встановити Pokemon GO на iOS

  • Зайдіть в налаштування IPHONE або IPAD, знайдіть пункт «iTunes Store і App Store», в ньому натисніть на свій Apple ID і вийдіть з нього.

  • Поверніться в налаштування, зайдіть в пункт "Основні", а потім в «Мова і регіон» і виберіть США (також можна вибрати Австралію або Нову Зеландію).

  • Завантажити POKÉMON GO в App Store можна за посиланням.

  • Коли ви спробуєте завантажити гру, App Store запропонує створити новий обліковий запис Apple ID. Оформіть її на другу пошту, яку раніше не використовували в App Store.

  • Вкажіть США в якості країни проживання, а також адресу в якомусь американському місті (наприклад, Oakland, 482 25th Street, але він не обов'язково повинен бути справжнім) і справжній індекс (наприклад, 94612). І відмовтеся вказувати дані банківської картки.

  • Після установки можна вийти з нового APPLE ID і зайти в старий. Але так гра не буде оновлюватися, тому зі свого Apple ID іноді доведеться виходити і заходити в новий. Якщо у вас немає американської банківської карти, то ви не зможете нічого купувати всередині гри.

  • Коли гра офіційно вийде в Україні, можливо, доведеться переустановити її, але вже зі старого Apple ID. Досягнення в грі, швидше за все, збережуться.


Як встановити Pokеmon GO на Android


  • Щоб запустити гру на смартфоні з Android, потрібно встановити його AРК-файл.

  • Перед цим зайдіть в налаштування, виберіть пункт «Блокування екрану і безпека». У ньому дозвольте установку додатків не тільки з Google Play (пункт «Невідомі джерела»).

  • Завантажити POKÉMON GO для Android можна за посиланням.

  • Натисніть на скачаний файл в центрі повідомлень і дочекайтеся закінчення установки.

  • Після перевірте, чи отримала гра доступ до камери, пам'яті і GPS на смартфоні. Для цього треба зайти в налаштування, далі - в пункт «Додатки», знайдіть там Pokémon GO і в його налаштуваннях виберіть «Дозволи». Якщо гра не має дозволів, дайте їх.

  • Гра, швидше за все, не буде оновлюватися автоматично, тому нові версії доведеться завантажувати з APK Mirror і встановлювати вручну.


Раніше повідомлялося, що

казаче товариство "Ірбіс" з Санкт-Петербурга запропонувало впорядкувати в Росії роботу додатку Pokemon Go

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?