Гройсман здійснив новий удар по Тимошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман здійснив новий удар по Тимошенко

Гройсман здійснив новий удар по Тимошенко

Прем'єр Володимир Гройсман звинуватив лідера фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко в тому, що саме вона брала на себе зобов'язання перед МВФ підняти ціни на комунальні послуги.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Це відповідь популістам. Ви знаєте, що один лідер однієї сили каже, що український газ коштує 20 доларів. Це повна нісенітниця. Це популізм", - зазначив він і як доказ своїх слів навів текст меморандуму, підписаного Тимошенко як прем'єром 31 жовтня 2008 року.
При цьому він зазначив, що сам таких меморандумів ніколи не підписував.
"Для того, щоб забезпечити тривалу базу для продовження здорового фінансування, а також упорядкування фінансових відносин "Нафтогазу" з бюджетом до кінця 2011 року ми - уряд - зрівняємо ціну на газ внутрішнього видобутку з цінами на імпортований газ", - зачитав Гройсман документ, підписаний Тимошенко.
Він також зазначив, що паралельно з цим дотування на імпортований газ, споживаний тепловими комунальними підприємствами, згідно з документом, буде скорочуватися шляхом щоквартального коригування тарифів і припинить своє існування до липня 2010 року.
Глава Кабміну також зачитав пункт, в якому уряд Тимошенко брав на себе систему субсидій.
"Є справжня позиція, є справжні лідери, є люди, які вірять і в те, що говорять, а є псевдолідери, які імітують боротьбу за Україну, українського громадянина, щоб отримати 1-2, або 5 додаткових відсотків, а потім стати найбільшим розчаруванням для українського народу. Час популізму минув. Настав час відповідальної соціальної економічної політики", - зазначив Гройсман.
Раніше Тимошенко в Раді блокувала трибуну і вимагала перегляду цін на комунальні послуги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?