Приберіть "Гради": на Донбасі повстали проти бойовиків ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Приберіть "Гради": на Донбасі повстали проти бойовиків ЛНР

Приберіть "Гради": на Донбасі повстали проти бойовиків ЛНР

Розвідка повідомляє, що 13-14 липня мешканці окупованого міста Красний Луч у Луганській області повстали проти розміщення бойовиками так званої ЛНР в прилеглих до житлових масивів районах позицій великокаліберної артилерії, в тому числі реактивних систем залпового вогню "Град" і "Ураган".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ розвідки Міноборони України в Facebook.
"13-14 липня жителі Красного Луча висловили відкритий протест проти дислокації в прилеглих до житлових масивів районах великокаліберної артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град" і "Ураган" окремої артилерійської бригади (Красний Луч) 2 АК (Луганськ) ВС РФ і накопичення боєприпасів великої руйнівної сили на території ВАТ "Краснолуцький машинобудівний завод" (вул. Заводський проїзд, 1)", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що обурені городяни заявили, що здатні організовано покинути місто і надати силам АТО координати тих казарм, складів і ангарів, знищення яких завдасть мінімальної шкоди об'єктам цивільної інфраструктури.
Раніше повідомлялося, що впродовж доби 12 липня в зоні АТО на Донбасі бойовики зазнали серйозних втрат - шестеро були знищені і ще п'ять отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?