Шанувальників Путіна в Криму жорстко і тонко висміяли: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Шанувальників Путіна в Криму жорстко і тонко висміяли: опубліковано відео

Шанувальників Путіна в Криму жорстко і тонко висміяли: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Розчаровані приходом нової "влади" кримчани

виходять на мітинги, щоб російський президент Володимир Путін почув їх, однак з боку це виглядає смішно, помітив український блогер Ярослав Матюшин.


Про це він розповів у своєму блозі на ONLINE.UA.


"Хотілося б звернутися до кримчан, особливо до тих упоротих, які регулярно виходять на мітинги. У Севастополі, в Алушті, я бачив, і на цих мітингах звертаються до Володимира Путіна. Підприємці розповідають, як їм х ** ово, як вони розоряються, як їм нема на що жити, як їх тут утискають ... Тому що люди ж не хочуть собі визнати, що вони чітко про *** ли, взагалі. Ніхто ж не хоче виглядати дурнем у власних очах, тому вони таку роблять легку логічну перверсію у себе в голові: мовляв, тут місцеві бояри, вони погані, нас опускають, а там ось Путін, який нас приєднав - великий, сонцеликий ... Але йому просто не доносять", - сказав Матюшин.


"Я завжди із задоволенням дивлюся на ці стогони, вони мені як бальзам на душу йдуть", - додав він.


За його словами, "глава" Криму Сергій Аксьонов відчайдушно намагається знайти винних у зриві туристичного сезону.


"Дивіться, головний гопник Аксьонов. Він недавно оголосив про те, що вже сезон 2016 в Криму можна вважати проваленим. З цього приводу там якесь було збіговисько окупаційного "кабінету міністрів", і він нагнув "міністра", який у них за це відповідає. По-моєму, він так і називається, "міністр туризму" в Криму. А той "міністр туризму" вже дав вказівку розібратися, хто з керівників яких туристичних об'єктів зриває сезон", - зазначив блогер.


Матюшин закликав кримчан не обманюватися, а визнати, що Крим туристам просто не потрібен, адже росіяни завжди воліли відпочивати в Туреччині.


"Хлопці, не треба брехати самим собі хоча б. Туристичний сезон зірвано не тому, що там якось х ** ово ви підготували інфраструктуру, або якийсь убитий у вас радянський сервіс. Ми завжди це знали: подивіться на росіян, їм турецький Мармарис миліше і красивіше, ніж ваша задрипана Ялта, запльована", - сказав блогер.



Більше  читайте в блозі на ONLINE.UA: На Крым посыпались камни с неба, а россияне хихикают.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?