На спостерігачів ОБСЄ напали в окупованому Донецьку
Категорія
Україна
Дата публікації

На спостерігачів ОБСЄ напали в окупованому Донецьку

На спостерігачів ОБСЄ напали в окупованому Донецьку
Джерело:  СММ ОБСЄ

У Петровському районі окупованого Донецька, коли спостерігачі моніторингової місії ОБСЄ проводили аналізи воронок, до них під'їхав білий фургон і водій вдарив по склу машини спостерігачів і зламав їх флагшток.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СММ ОБСЄ.
"Коли СММ перебувала в Петровському районі Донецька в супроводі представника Збройних сил Російської Федерації при Спільному центрі з контролю і координації (СЦКК), до патруля Місії під'їхав білий фургон. Водій фургона простягнув руку з вікна своєї машини і вдарив по задньому склу автомобіля ОБСЄ, після чого він схопив флагшток ОБСЄ і зламав його навпіл", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що в Петровському районі окупованого Донецька спостерігачі місії проаналізували вісім свіжих воронок і визначили, що вони утворилися від потрапляння артилерійських снарядів калібру 122 мм (сім були випущені з південно-західного напрямку, а один - із західного напрямку). Одну воронку спостерігачі побачили на південній бетонній стіні господарської будівлі на вулиці Новосадова, а ще одну - в полі недалеко від дороги.
Раніше повідомлялося, що в Нікітському районі Горлівки, окупованій бойовиками ДНР, близько 20 місцевих жителів накинулися на групу спостерігачів ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?