Нардепи Парасюк і Геращенко зіткнулися в Раді: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепи Парасюк і Геращенко зіткнулися в Раді: опубліковано відео

Нардепи Парасюк і Геращенко зіткнулися в Раді: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Верховній Раді після показу відеозапису, на якій представник "Опозиційного блоку" показує журналістам середній палець, між позафракційним депутатом Володимиром Парасюком і віце-спікером парламенту Іриною Геращенко сталася словесна перепалка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео 112-Україна.
Депутат різко звернувся до віце-спікера у зв'язку з її критикою на адресу нардепа від "Батьківщини" Ігоря Луценка, який приніс в Раду дрон, показавши запис з представником "Опоблока" Євгеном Балицьким, який під час голосування показав середній палець журналістам, в той час, як його знімали на камеру.
"Чому ви не даєте політичну оцінку ось таким речам? Ви того не чуєте. Ви вмієте тільки переходити на особистості. Вас цікавить, у що Ляшко одягнений, хто у що взутий. Ви подивіться на себе, ви людина не бідніша. Вас нехай більше цікавить, чому ваш патрон, шеф або президент нашої країни не платить податки в український бюджет, а виводить в офшорні компанії", - сказав нардеп з трибуна Ради.
На це Геращенко відповіла:
"Я закликаю всіх до порядку. Ніхто не має права принижувати парламент і виборців, це моя особиста думка, на яку я маю право так само, як і пан, який щойно виступав. Порушувати регламент, приносячи сюди дрон - це таке ж порушення, як і кнопкодавство".



Нагадаємо, під час сесійного засідання Верховної Ради України народний депутат від фракції "Батьківщина" Ігор Луценко запустив безпілотник-квадрокоптер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?