Соцмережі обурило звернення Путіна до французів: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі обурило звернення Путіна до французів: опубліковано відео

Соцмережі обурило звернення Путіна до французів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін публічно звернувся до французького президента Франсуа Олланда після теракту в Ніцці, який стався 14 липня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова, який опублікував відеозвернення російського лідера.
"Розумію, що зараз у президента Республіки, як і у всього французького керівництва, немає часу для телефонних розмов, тому хочу звернутися до нього публічно. Дорогий Франсуа! Росія знає, що таке терор і загрози, які він створює для всіх нас. Наш народ не раз стикався з подібними трагедіями і глибоко переживає те, що трапилося, співчуває французькому народові і солідарний з ним", - звернувся Путін до Олланда.
Він підкреслив, що тільки об'єднавши зусилля можна перемогти тероризм.
"Злочин в Ніцці, в результаті якого є загиблі і постраждалі, в тому числі серед російських громадян, вчинений з особливою жорстокістю і особливим цинізмом. Ще раз хотів би підкреслити, то тільки об'єднаними зусиллями можна перемогти тероризм", - сказав президент РФ.


Варто відзначити, що таке звернення Путіна до французів після трагедії в Ніцці обурило користувачів соцмережі.
Ультранаціоналіст: "А якщо ні, далі підривати і вбивати будете?".
Vadym: "Нехай розповість про Беслан".
Aleph: "Співчуття Франції! Шкода, що такого потрібного виступу не було при аваріях в Росії".
ДП: "Росія не просто не раз стикалася з тероризмом, Росія ще й не раз його організовувала".
Joney M: "Після літака, який впав в Єгипті, він тільки на третій день очуняв".
Вадим 500: "Поки терористи будуть" СВОЇ" і "Чужі", це не припиниться!"
Раніше ONLINE.UA публікував розповіді очевидців трагедії у французькій Ніцці, де 14 липня в результаті теракту загинуло 84 людини.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?