Турчинов зробив жорстку заяву в зв'язку з терактом в Ніцці
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов зробив жорстку заяву в зв'язку з терактом в Ніцці

Турчинов зробив жорстку заяву в зв'язку з терактом в Ніцці
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов з приводу теракту в Ніцці заявив про те, що з терористами не можна домовлятися, їх можна тільки знищити.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-служби РНБО.
«Знову ллється кров у Франції. Висловлюю глибокі співчуття сім'ям загиблих і постраждалих в жахливому теракті в Ніцці», - заявив Турчинов.
«Невинні люди, які вийшли на вулиці в святковий день, миттєво перетворилися на жертв. Жертв тупої і сліпої агресії, агресії, яка ненавидить світло і розум, ненавидить саме життя. З терористами не можна домовлятися, з ними не можна вести переговори. Тероризм можна тільки знищити, незалежно від того, де є терористи: в Західній Європі чи на сході України», - додав Турчинов.
Як повідомляв ONLINE.UA, в четвер увечері, 14 липня, на набережній Ніцци під час святкування Дня взяття Бастилії стався теракт. Вантажівка на великій швидкості в'їхала у натовп людей, які зібралися подивитися салют. В результаті теракту загинуло 84 людини.
Раніше повідомлялося, що в мережі було опубліковано відео, на якому видно, як поліцейські ліквідують терориста, з вини якого в Ніцці 14 липня загинуло 84 людини.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?