В окупованій Горлівці збунтувалися підприємці: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованій Горлівці збунтувалися підприємці: з'явилися фото

В окупованій Горлівці збунтувалися підприємці: з'явилися фото
Джерело:  Петро та мазепА

У п'ятницю, 15 липня, приватні підприємці окупованої Горлівки прийшли до будівлі адміністрації міста з претензіями до роботи "податківців" так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Петр и Мазепа.
До протестувальників вийшов головнокомандувач СРСР і "мер" міста Станіслав Кім і запросив їх до зали для засідань. Підприємці не стали його слухати, після чого він пішов, а мітинг продовжився.
Цього ж дня в Горлівці проводив прийом «міністр промисловості і торгівлі» так званої ДНР Олексій Грановський. Тому страйк підприємців можуть видати за зустріч з народом. Підприємці погодилися поговорити з ним в залі адміністрації. За підсумками заходу було створено ініціативну групу з кількох людей, які виїхали разом з Грановським в Донецьк шукати «компроміс».
Раніше повідомлялося, що 13-14 липня мешканці окупованого міста Красний Луч у Луганській області повстали проти розміщення бойовиками так званої ЛНР великокаліберної артилерії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?