Екс-солістка "ВІА Гри" дивом вціліла в Ніцці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Екс-солістка "ВІА Гри" дивом вціліла в Ніцці

Екс-солістка "ВІА Гри" дивом вціліла в Ніцці
Джерело:  online.ua

Українська співачка, колишня солістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос і екс-дружина шоумена Андрія Джеджули стала очевидицею теракту, який стався в Ніцці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
У момент теракту співачка з друзями прямувала з Ніцци до Антібу. Вона виявилася в кількох метрах від місця трагедії і побачила на власні очі, що там творилося.
Санта поділилася в своєму мікроблозі пережитими емоціями.
"Не можу заснути ... я була так близько, що жах .. стільки людей загинуло, стільки ... світу треба бути безпечне місце, не пекло на землі. Політика, гроші і релігія не варті навіть одного життя дитини ... ", - написала вона.


Нагадаємо, трагедія сталася пізно ввечері 14 липня на Англійській набережній в Ніцці після святкового феєрверку з нагоди Дня взяття Бастилії. За даними ЗМІ, число загиблих перевищило 80 осіб.
Серед поранених в Ніцці виявився український студент Владислав Костюк з Вінницької області, який зараз вчиться в Університеті Каліфорнії в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?