Росія перекидає в окупований Крим потужну зброю: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія перекидає в окупований Крим потужну зброю: опубліковано відео

Росія перекидає в окупований Крим потужну зброю: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російська Федерація має намір в серпні відправити до окупованого Криму комплект зенітної ракетної системи С-400 Тріумф після проведення випробувань.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
За словами начальника штабу - заступника командира 18 зенітного ракетного полку 31 дивізії ППО РФ Євгенія Олейникова, зброю буде направлено до Феодосії.
"По завершенню початкових бойових стрільб ... в серпні 2016 року планують відвантаження прийнятої техніки до місця постійної дислокації ... місто Феодосія", - заявив Олейников.
Він також додав, що комплект зенітної ракетної системи С-400 Тріумф виготовлений і поставлений концерном Алмаз-Антей за російським державним оборонним замовленням для оснащення 18 зенітного ракетного полку.
Відзначимо, що уповноважений з прав кримських татар при президентові України, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявляв раніше, що на півострові є ракети, здатні нести ядерні головки.


Як повідомляв ONLINE.UA, міністерство інформаційної політики оприлюднило фільм про російських окупантів "Крим. Опір", прем'єра якого відбулася у вівторок, 12 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?