Черновецький пригрозив іспанцям карами через сина
Категорія
Світ
Дата публікації

Черновецький пригрозив іспанцям карами через сина

Черновецький пригрозив іспанцям карами через сина
Джерело:  online.ua

Екс-мер Києва Леонід Черновецький заявив про те, що судитиметься з владою Іспанії в зв'язку із затриманням в Барселоні його сина Степана за підозрою у відмиванні грошей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Леоніда Черновецького СТРАНА.ua.
«Ми будемо вимагати порушення кримінальних справ проти поліції і прокурора, хто представив абсолютно бездоказову інформацію в суд, про нібито відмивання грошей моїм сином і іншими людьми, серед яких сільський хлопець-водій і доктор», - заявив Черновецький.
«Маячнева ситуація, але за законодавством Барселони, суд не розглядав ніяких доказів, а тільки чисто візуально оцінювали, кого відпустити, а кого залишити під вартою. Тепер ми подамо документи в апеляцію і верховний суд», - продовжив екс-мер Києва.
За його словами, після цього він подасть позов «на іспанську юстицію в суд з прав людини з вимогою компенсації величезних сум за моральну та матеріальну шкоду».
«Одночасно будемо намагатися порушити кримінальні справи проти співробітників поліції, які допустили свавілля і навмисний ​​витік інформації, що ганьбить мого сина, в пресу», - пригрозив Черновецький.
«Поза всяким сумнівом, що всі причетні до цієї провокації будуть покарані і дуже суворо. Це не помста, а просто вимога справедливості, щоб з іншими громадянами України такого не траплялося!», - додав екс-мер Києва.
«Барселона славиться справами проти російської і української так званої "мафії", жодна з яких не закінчилася обвинувальним висновком! Зараз ми намагаємося зрозуміти, хто затіяв цей бруд: продажні поліцейські за наводкою конкурентів або просто ті, хто хотів підвищень по службі за гучну справу», - сказав Черновецький.
«Але все будуть покарані!», - упевнений колишній столичний мер.
Як повідомляв ONLINE.UA, 15 липня суддя інструктажного суду номер 21 міста Барселони (Іспанія) обрав синові колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степану запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.
Раніше стало відомо, що молодший Черновецький утримується в загальній камері без особливих умов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?