Страшний теракт в Ніцці: з'явилися нові подробиці про терориста
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшний теракт в Ніцці: з'явилися нові подробиці про терориста

Страшний теракт в Ніцці: з'явилися нові подробиці про терориста
Джерело:  online.ua

Поліція Франції затримала колишню дружину чоловіка, який влаштував теракт в Ніцці 14 липня, в результаті якого загинули 84 людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс».
Раніше стало відомо, що особа злочинця ідентифікована, ним виявився 31-річний громадянин Франції Мохаммед Булель, який народився в Тунісі, жив в Ніцці у Франції і працював водієм служби доставки.
Співробітники правоохоронних органів Франції ретельно обшукали його квартиру. При цьому французькі ЗМІ, зі слів сусідів Булеля, повідомили, що він був відлюдним і мовчазним, практично ніколи не відповідав на привітання.
Одна з сусідок терориста також сказала, що він занадто "шикував" своїх дітей.
Як повідомляв ONLINE.UA, в четвер увечері, 14 липня, на набережній Ніцци під час святкування Дня взяття Бастилії стався теракт. Вантажівка на великій швидкості в'їхала у натовп людей, які зібралися подивитися салют. В результаті теракту загинуло 84 людини.
Раніше повідомлялося, що в мережі було опубліковано відео, на якому видно, як поліцейські ліквідують терориста, з вини якого в Ніцці 14 липня загинуло 84 людини.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?