Депутат "парламенту ЛНР" розкаялася і здалася Україні: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Депутат "парламенту ЛНР" розкаялася і здалася Україні: з'явилося фото

Депутат "парламенту ЛНР" розкаялася і здалася Україні: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України

затримала в Луганській області колишнього «депутата» так званого "парламенту ЛНР".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.


«Колишня активістка "антимайдану" недавно повернулася на контрольовану Україною територію, але встигла оформити і отримати українську пенсію і переселенські виплати», - сказано в повідомленні.


«Правоохоронці встановили, що мешканка Луганська увійшла до складу "народної ради ЛНР" одразу після її утворення, де активно займалася "законотворчою діяльністю". За свідченням колишнього "депутата", насправді, "закони" готували фахівці з Росії, копіюючи російські аналоги з незначними корективами», - також повідомили в спецслужбі.


«Уже в готовому вигляді тексти передавалися ЛНРівським "депутатам". За її словами, не всі "обранці" навіть розуміли їх зміст, але одностайно голосували за їх прийняття», - інформують в СБУ.


«Тому жінка розчарувалася в ідеалах "луганської державності" і залишила окуповану терористами територію області. Сьогодні вона вважає свою участь в діяльності сепаратистського "парламенту" помилкою і почала активно співпрацювати зі слідством», - також сказано в повідомленні.


Колишньому "депутату ЛНР" повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.



Фото: СБУ


Як повідомляв ONLINE.UA, співробітники Служби безпеки України затримали члена банди "Восток", який воював проти України в рядах бойовиків так званої ДНР.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?