Ватажок ДНР лицемірно "згадав" пасажирів збитого Boeing: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР лицемірно "згадав" пасажирів збитого Boeing: з'явилося відео

Ватажок ДНР лицемірно "згадав" пасажирів збитого Boeing: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР лицемірно висловив співчуття родичам загиблих  в збитому на Донбасі Boeing в 2014 році.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на одному з сепаратистських каналів.


«Будь-яка смерть страшна. А найстрашніша - коли гинуть діти. І гинуть тому, що комусь захотілося за всяку ціну зберегти свою владу. Неможливо словами висловити горе ... Від себе особисто і всіх жителів ... хочу висловити співчуття родичам загиблих. Упевнений, що брехня буде розкрита, винні будуть знайдені і покарані», - заявив Захарченко.


«У таких злочинів немає терміну давності, вони повинні бути розкриті», - додав Захарченко.


Відзначимо, що міжнародне співтовариство практично не сумнівається у винності Росії і сепаратистів Донбасу в авіакатастрофі Boeing 17 липня 2014 року.



Як повідомляв ONLINE.UA,  засновник міжнародної групи цивільних журналістів і експертів Bellingcat Елліотт Хіггінс розповів про те, як Росія брехала про катастрофу Boeing на Донбасі і про те, як вдалося з'ясувати причетність росіян до падіння лайнера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?