Поліція розповіла, що було в вантажівці терориста з Ніцци
Категорія
Світ
Дата публікації

Поліція розповіла, що було в вантажівці терориста з Ніцци

Поліція розповіла, що було в вантажівці терориста з Ніцци
Джерело:  online.ua

Прокуратура Франції підтвердила  особу терориста з Ніцци  і поінформувала про те, яка в його вантажівці була зброя.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Європейську правду ».


Мохаммед Лахуайедж Булель керував вантажівкою під час здійснення теракту в Ніцці, в результаті якого загинули 84 людини.


За словами прокурора Франції Франсуа Молена, 19-тонна вантажівка була орендована 11 липня, її мали повернути 13 липня. Усередині кабіни знайшли автоматичну зброю, автомат Калашникова і М16, пістолет калібру 7,65, патрони і гранати.


Також в кабіні були знайдені мобільний телефон, водійське посвідчення, кредитна картка і різні документи. Всередині вантажівки також знайшли вісім порожніх палет і велосипед.


За словами Молена, убитий терорист був "зовсім невідомий спецслужбам ... і ніколи не виявляв ознак радикалізації".


Як повідомляв ONLINE.UA, в четвер увечері,  14 липня, на набережній Ніцци під час святкування Дня взяття Бастилії стався теракт. Вантажівка на великій швидкості в'їхала у натовп людей, які зібралися подивитися салют. В результаті теракту загинуло 84 людини. 


Раніше повідомлялося, що  в мережі було опубліковано відео, на якому видно, як поліцейські ліквідують терориста, з вини якого в Ніцці 14 липня загинуло 84 людини.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?