Трамп потролив Клінтон, перетворивши її в покемона: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп потролив Клінтон, перетворивши її в покемона: з'явилося відео

Трамп потролив Клінтон, перетворивши її в покемона: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Найбільш ймовірний кандидат на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп  опублікував відеоролик, в якому «перетворив» свого опонента Хілларі Клінтон в "поганого" покемона.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Дональда Трампа.


Гру  Рokemon go скачати можна тут.


У підписі до відео Трамп написав: «Скажімо ні нечесній Хілларі».


У відеоролику передбачуваний гравець в Pokemon Go ловить Клінтон в покебол. Потім на екрані смартфона з'являється інформація про спійманого покемона (за сюжетом ролика - Хілларі Клінтон): «Часто бреше американцям, шахраює і ділиться секретними електронними листами. Наступна еволюційна стадія - безробітна».


Відзначимо, що Pokemon Go - гра з елементами доповненої реальності для гаджетів на базі Android і iOS, вийшла 6 липня. Метою гри є полювання на покемонів. Гра блискавично набула широкої популярності по всьому світу.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в США в кінці червня заарештували 20-річного британця за спробу вбивства на мітингу кандидата в президенти Сполучених Штатів від Республіканської партії Дональда Трампа.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?