Двоє солдатів Путіна отримали нагороди за війну на Донбасі: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Двоє солдатів Путіна отримали нагороди за війну на Донбасі: опубліковані фото

Двоє солдатів Путіна отримали нагороди за війну на Донбасі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Міжнародне волонтерське співтовариство InformNapalm  виявило військовослужбовців 17-ї окремої мотострілецької бригади з Чечні, нагороджених указом президента Росії Володимира Путіна орденами мужності за участь в боях на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт InformNapalm.


Згідно з результатами нового OSINT-розслідування, виявлені профілі в соцмережах військовослужбовців 17-ї окремої мотострілкової бригади (в/ч 65384, місце дислокації - Шалі, Чечня) 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу, які влітку - восени 2014 року брали участь в бойових діях в Україні.


Зокрема, волонтери публікують скріншоти з профілів Дмитра Броскіна, родом з Нижнього Тагілу Свердловської області.




Відзначається, що військовослужбовець-контрактник 17-й ОМСБР, імовірно, - танкіст у званні сержанта, учасник бойових дій в Україні в 2014 році, нагороджений орденом Мужності №74773 на підставі указу президента РФ від 12 грудня 2014 року.




З 29 червня по 5 серпня перебуває у відпустці.





Волонтери публікують також інформацію про Максима Вікторовича Пупина, який народився 20 липня 1988 року, родом з м Лесосибирска Красноярського краю.



Імовірно зараз Пупин проживає в Санкт Петербурзі.



У недавньому минулому - військовослужбовець 17-й ОМСБР в званні сержанта, учасник бойових дій в Україні в 2014 році, також нагороджений Путіним орденом мужності.



Як повідомляв ONLINE.UA,  бійці АТО стверджують, що більшість обстрілів на Донбасі ведуть саме російські військові, а не місцеві бойовики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?