Зачистка Торецька на Донбасі: стало відомо, кого спіймали силовики
Категорія
Україна
Дата публікації

Зачистка Торецька на Донбасі: стало відомо, кого спіймали силовики

Зачистка Торецька на Донбасі: стало відомо, кого спіймали силовики

У  Торецьку Донецької області  силовики затримали шість бойовиків, які вели на території міста диверсійно-розвідувальну роботу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.
За його словами, останні сім днів в Торецьку працювала спецгрупа обласного главку, до складу якої увійшли співробітники оперативних служб та спецпідрозділів поліції Донеччини спільно з підрозділами військової служби правопорядку.
"Затримано шість бойовиків, які вели на території міста диверсійно-розвідувальну роботу. Вилучено гранати, РПГ, патрони, і велику кількість наркотичних засобів. Розкрито 50 злочинів. Затримано групу злодіїв-мародерів", - написав Аброськін.
Він розповів, що провів зустріч з громадським активом міста, якой говорив про проведення повної перевірки діяльності міського голови, який, за їхніми словами, був одним з організаторів референдуму в 2014 році.
"При цьому запропонували надати відео й іншу доказову базу про його причетність до сепаратизму. Друге - попросили перевірити його фінансово-господарську діяльність на посаді першого керівника міста. Мешканці кажуть про повну бездіяльність місцевої влади та кришування чиновниками корупційних схем", - зазначив глава донецької Нацполіції.
Він підкреслив, що найближчим часом буде відправлена ​​в Торецьк група главку для перевірки, за результатами будуть прийняті відповідні кадрові рішення.
Аброські додав, що в Торецьку не вистачає українських ЗМІ.
"Більшість населення отримує інформацію від російських пропагандистів. Українські телеканали не пробиваються, тому що до сих пір не працює телевежа на Карачуні", - сказав він.
Раніше повідомлялося, що  в Торецьку в результаті зачисток був затриманий місцевий житель, причетний до діяльності бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?