Ердоган звернувся до турків з важливим проханням
Категорія
Світ
Дата публікації

Ердоган звернувся до турків з важливим проханням

Ердоган звернувся до турків з важливим проханням

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган закликав своїх прихильників, які вийшли на вулиці, щоб протистояти  військовому перевороту, не розходитися .


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


Як передає Sky News, за словами Ердогана, новий заколот проти турецької влади може бути організований в будь-який момент, тому люди не повинні залишати вулиці. Він також припустив, що військові змовники хотіли вбити його.


Видання The New Yourk Times відзначає, що, ймовірно, мова йде про повідомлення про бомби, скинуті на курортне місто Мармарис на середземноморському узбережжі Туреччини.


"Мабуть, вони думали, що я був там", - сказав турецький президент.


Нагадаємо, в ніч на 16 липня прихильники Ердогана прислухалися до його заклику вийти на вулиці й протистояти заколотникам. Турецькі ЗМІ заявляють про поразку військових: повідомляється, що солдати масово здаються, а прості городяни захоплюють кинуті танки та іншу військову техніку.


Всі  подробиці про невдалий переворот в Туреччині читайте тут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?