Бойовик ДНР відверто розповів, скільки б вони протрималися без Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик ДНР відверто розповів, скільки б вони протрималися без Росії

Бойовик ДНР відверто розповів, скільки б вони протрималися без Росії
Джерело:  vk.com/bird.born

Відомий російський бойовик і блогер Олександр Жучковський, один з членів банди  Ігоря Стрєлкова-Гіркіна, переконаний, що без допомоги Росії бойовики на Донбасі не втрималися б у протистоянні з Україною навіть тижня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку бойовика у соціальній мережі ВКонтакті.

"Потрібно міркувати здраво. Абсолютно кожному тут зрозуміло, що самі по собі ми без допомоги Росії і тижня проти ЗСУ не протримаємось, якщо вони кинуть усі сили на захоплення Л/ДНР», — зізнався він.

У той же час, Жучковський додав, що поразка бойовиків була б неминучою через те, що "сили неспівставні".

«Не можуть кілька районів (із вкрай обмеженими людськими та матеріальними ресурсами) успішно воювати і перемогти у битві з цілою державою і цілою армією (які при цьому морально та фізично підтримуються ведучими державами світу)", - написав він.

Як прокоментував це повідомлення український журналіст Денис Казанський  у своєму Facebook: «Більше жодних "настамнєт". Ніхто вже не грає у "шахтарів і трактористів" і не ховається».

«Зрозуміло, що Америку ніхто цим не відкрив. Але все-таки цікаво, як риторика змінилась», — резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Донбасі підприємці окупованої Горлівки влаштували бунт проти ДНР, вимагаючи, аби «було, як в Україні».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?