Луценко забезпечив головними прокурорами одразу три області: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко забезпечив головними прокурорами одразу три області: з'явилися фото

Луценко забезпечив головними прокурорами одразу три області: з'явилися фото
Джерело:  ГПУ

Генеральний прокурор Юрій Луценко

 протягом одного дня призназначив нових прокурорів одразу трьох областей України: Тернопільскої, Волинської та Івано-Франківської.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

Головою Тернопільської обласної прокуратури призначений В'ячеслав Перч.
Керівником прокуратури Волинської області став Максим Киричук, а у Івано-Франківську Луценко представив у якості обласного прокурора Олександра Стратюка.


Виступаючи на представленні голови прокуратури Волинської області, керівник ГПУ підкреслив, що усі призначення робляться ним до кінця вересня, а після цього Луценко "звірить годинники з виконання задач".


"Завдання перше: припинити кришування правоохоронними і державними органами незаконного видобутку бурштину. Звертаю увагу – хапати помпи немає ніякого сенсу. Скільки б не вилучали помп, стільки і буде нових. У цих людей немає іншого заробітку. Верховна Рада і Кабінет міністрів мають прийняти законне рішення по видобутку бурштину. Обласна рада прийняла вже кілька рішень з цього приводу, хоча і сумнівної якості. Забудьте про бурштиновий бізнес для себе і дайте оцінку тим, хто цим займається", - підкреслив він.


Другим завданням генпрокурор назвав боротьбу із обігом незаконних товарів без акцизних марок, а також контрабандою таких товарів.
"Ми маємо довести, що можемо змінити ситуацію, не змінюючи владу в країні. Ми не готові терпіти злидні, зрозумілі з точки зору економічної ситуації в країні, в той момент, коли державні органі "жиріють" на очах", - наголосив Луценко.


Голова Тернопільскої прокуратури В'ячеслав Перч


Керівник Івано-Франківської прокуратури Олександр Стратюк


Волинській обласний прокурор Максим Киричук (ліворуч)


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юрій Луценко зробив гучну заяву про Іловайську трагедію.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?