Проміжні вибори в Раду: з'явилися повідомлення про перші проблеми
Категорія
Україна
Дата публікації

Проміжні вибори в Раду: з'явилися повідомлення про перші проблеми

Проміжні вибори в Раду: з'явилися повідомлення про перші проблеми
Джерело:  online.ua

У неділю, 17 липня, проходить голосування на проміжних виборах народних депутатів України, за станом на 8:00 відкрилися всі дільниці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Центральної виборчої комісії.


Голосування пройде з 8:00 до 20:00, довибори проходять в семи одномандатних виборчих округах: №23 (Волинська область), №27 (Дніпропетровська область), №85 (Івано-Франківська область), №114 (Луганська область), № 151 (Полтавська область), №183 (Херсонська область) і №206 (Чернігівська область).


При цьому з'явилися і перші повідомлення про проблеми.


Так, в Херсоні зафіксовані факти повідомлень про мінування виборчих дільниць, як повідомляє «Блок Петра Порошенка» на своїй сторінці в Facebook з посиланням на територіальну організацію партії.


У 183 окрузі на території мікрорайону Корабел і Шуменський в Херсоні повідомляють про масове мінування дільниць. Відзначається, що члени комісій і виборці покинули ділянки і чекають перевірки приміщення спецслужбами.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на довиборах до Верховної Ради по 205 округу в Чернігові в 2015 році були зафіксовані випадки підкупу виборців продуктовими наборами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?