Масштабна пожежа під Чорнобилем: з'явилися фото і нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна пожежа під Чорнобилем: з'явилися фото і нові подробиці

Масштабна пожежа під Чорнобилем: з'явилися фото і нові подробиці
Джерело:  online.ua

На території Чорнобильської зони відчуження в районі колишнього населеного пункту Буряківка продовжують гасити ліс, ситуація залишається контрольованою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.


Згідно з інформацією прес-служби, здійснюється гасіння лісової підстилки та чагарнику, які горять окремими осередками на площі до 10 га.


Станом на 8 годину 17 липня спостерігається тління лісової підстилки та чагарників, загрози об'єктам, розташованим на території Зони відчуження немає.


До робіт залучено 33 одиниці техніки та 155 осіб, з них від ДСНС 28 одиниць техніки і 142 рятувальника (зокрема, вертоліт МІ-8 з водозливним пристроєм і 3 літаки АН-32П).


У ДСНС підкреслюють, що ситуація контрольована.



У той же час депутат Береза в своєму Facebook заявив, що причина пожежі під Чорнобилем - в підпалі.


«А тепер перекладаю з офіційної мови на загальнолюдську. Якісь с..кі-бариги вирубали ліс, і, щоб приховати сліди вирубки, імітують пожежу. Це банальний підпал. Але в державі, в якій місцева влада, керівництво держави і злочинці перемішалися в єдиному бажанні набити кишені, важко чекати припинення подібних дій і покарання винних. І все ж я чекаю », - заявив народний депутат.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ході проведення навчальних стрільб виникла пожежа на Гончарівському військовому полігоні в Чернігівській області.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?