На довиборах в Раду на Луганщині "поховали" кандидата: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На довиборах в Раду на Луганщині "поховали" кандидата: з'явилося фото

На довиборах в Раду на Луганщині "поховали" кандидата: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У Луганській області в смт Новопсков невідомі розповсюджують листівки з неправдивою інформацією про загибель кандидата в депутати по виборчому округу № 114 Сергія Шахова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу громадської організації «ОПОРА».


«У день голосування громадські спостерігачі ОПОРИ зафіксували, що невідомі особи розклеюють інформаційні буклети в центрі смт Новопсков по вул. Леніна близько 7 ранку », - сказано в повідомленні.



Подібні листівки розклеєні у великій кількості і в інших районах міста.


Громадянська мережа ОПОРА закликає кандидатів в народні депутати України в окрузі №114 вести свою передвиборчу кампанію на принципах рівної і чесної конкуренції.


«ОПОРА попереджає, що відповідно до частини 10 статті 74 Закону України «Про вибори народних депутатів» забороняється розповсюдження завідомо недостовірних або наклепницьких відомостей про партію - суб'єкта виборчого процесу або про кандидата у депутати, недостовірний або наклепницький характер яких встановлено у судовому порядку», - додають в ГО «Опора».


Як повідомляв ONLINE.UA,  в неділю, 17 липня, проходить голосування на проміжних виборах народних депутатів України, станом на 8:00 відкрилися всі дільниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?