Річниця загибелі MH17: соцмережі згадали відео ЗМІ Путіна з зізнанням
Категорія
Україна
Дата публікації

Річниця загибелі MH17: соцмережі згадали відео ЗМІ Путіна з зізнанням

Річниця загибелі MH17: соцмережі згадали відео ЗМІ Путіна з зізнанням
Джерело:  online.ua

У соцмережах в день  річниці авіакатастрофи рейсу MH17 на Донбасі  згадали сумно відомий випуск новин російського пропагандистського каналу «Life News», в якому йдеться про те, як бойовики на Донбасі збили 17 липня 2014 року нібито український АН-26.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Відзначимо, 17 липня 2014 року на сторінці в соцмережі «Вконтакте» «Сводки від Стрєлкова» тодішній ватажок бойовиків так званої ДНР, російський диверсант Ігор Гиркин (Стрєлков) опублікував повідомлення про те, що бойовики збили український АН-26.


Згодом, коли стало відомо про авіакатастрофу MH17 і загибль 298 осіб, Гиркин видалив запис.


"Чергова перемога ополченців", - так в новинах Life News називають крах MH17.



«Знатно вони тоді обгадились», «С..кі, що тут скажеш, самі себе і спалили зайвий раз, але кінець цієї історії буде» - пишуть в коментарях.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  експерти Bellingcat опублікували неспростовні докази перевезення російського "Бука" по території Донбасу в день аварії малайзійського Boeing рейсу МН17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?