Довибори в Раду: з'явилося скандальне відео зі штабу кандидата
Категорія
Україна
Дата публікації

Довибори в Раду: з'явилося скандальне відео зі штабу кандидата

Довибори в Раду: з'явилося скандальне відео зі штабу кандидата
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося скандальне відео підкупу виборчої комісії у виборчому окрузі №151 у Полтавській області на  довиборах до Верховної Ради.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата від фракції «Батьківщина» Володимира Ар'єва.


На відео показано, як керівник штабу кандидата в депутати Руслана Богдана В'ячеслав Демчук дає інструктаж членам дільничної виборчої комісії про те, як збільшити шанси кандидата на перемогу.


Демчук закликає членів ДВК привести побільше своїх друзів, які б проголосували за Богдана. Він обіцяє винагороду в розмірі від 200 і 500 грн в разі перемоги Богдана.


"Тут смачне відео: голова Лохвицької "Батьківщини" мотивує членів виборчих комісій "лесямі" і "сковородами". Можна вручати підозру", - прокоментував Ар'єв.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Луганській області в смт Новопсков невідомі розповсюджують листівки з неправдивою інформацією про загибель кандидата в депутати по виборчому округу № 114 Сергія Шахова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?