Загарбники будівлі поліції в Єревані звернулися до вірменів
Категорія
Світ
Дата публікації

Загарбники будівлі поліції в Єревані звернулися до вірменів

Загарбники будівлі поліції в Єревані звернулися до вірменів
Джерело:  L!fe #шоу

Прихильники вірменської опозиції, які  напали на поліцейську дільницю в Єревані і захопили в заручники до восьми правоохоронців  опублікували звернення в соцмережі Facebook.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на паблік в Facebook вірменської опозиції.


Зокрема, соратники затриманого за підозрою в незаконному обороті зброї вірменського опозиційного політика Жірайра Сефіляна заявили, що не бачать для Вірменії іншого майбутнього, крім революції.


Вони закликали громадян до збройного перевороту.


Раніше глава опозиційної партії "Процвітаюча Вірменія" Наїра Зограбян запевнила, що збройне повстання, яким деякі ЗМІ назвали захоплення заручників в поліцейській дільниці в Єревані, не може вирішити ніяких політичних або соціальних проблем в державі, а опозиційна організація "Установчий парламент" Жірайра Сефіляна не має права робити заяви від усього народу Вірменії.


У свою чергу, Служба національної безпеки Вірменії спростувала, що захоплення заручників, ініційоване прихильниками Сефіляна, є початком повстання.


Згідно з останніми даними, під час нападу на поліцейський полк в Єревані було взято вісім заручників. Один правоохоронець загинув, двоє були поранені.


В даний час район НП оточений, до місця стягнуті спецпідрозділу і бронетехніка.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше стало відомо, що в столиці Вірменії звільнені двоє з числа заручників, утримуваних в будівлі поліції в Єревані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?