На виборах у Раду на Полтавщині сталася трагедія
Категорія
Події
Дата публікації

На виборах у Раду на Полтавщині сталася трагедія

На виборах у Раду на Полтавщині сталася трагедія
Джерело:  online.ua

У Чорнухинському районі Полтавської області на одній із виборчих дільниць  помер 60-річний спостерігач.


Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Полтавській області.


"60-річному чоловікові, який виконував обов'язки спостерігача на виборчій дільниці від однієї із політичних партій, стало погано і він утратив свідомість. Медпрацівники швидкої, яка негайно прибула за викликом на одну з дільниць Чорнухинського району, констатували смерть чоловіка", - йдеться у повідомленні .


Причину смерті чоловіка в поліції не вказують.


Нагадаємо, що 17 липня в семи одномандатних виборчих округах - № 23, 27, 85, 114, 151, 183, 206 - проходять довибори народних депутатів України. Своїх представників до парламенту обиратимуть у Волинській області (смт Маневичі), Дніпрі, Івано-Франківській області (Калуш), Луганській області (смт Станиця Луганська, фактичний центр - смт Біловодськ), Полтавській області (Лохвиця), Херсоні та Чернігові.


Раніше в Луганській області в смт Новопсков невідомі розповсюдили листівки із неправдивою інформацією про загибель кандидата в депутати  по виборчому округу № 114 Сергія Шахова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?