Арешт топ-менеджера "Нафтогазу": з'явилося відео скандалу під будівлею суду
Категорія
Україна
Дата публікації

Арешт топ-менеджера "Нафтогазу": з'явилося відео скандалу під будівлею суду

Арешт топ-менеджера "Нафтогазу": з'явилося відео скандалу під будівлею суду
Джерело:  interfax.com.ua

У будівлі Солом'янського райсуду в місті Києві після оголошення запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою першому заступникові голови правління НАК "Нафтогаз України", голові наглядової ради Одеського припортового заводу (ОПЗ) Сергієві Перелому  сталася словесна перепалка між народними депутатами і прокурорами.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Невдоволення народних депутатів викликав той факт, що Перелом був узятий під варту на 2 місяці з можливістю внесення застави в розмірі 80 млн гривень.

Нардепи почали висловлювати своє невдоволення рішенням суду і позицією Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Деякі з них перейшли на крик і образи з використанням нецензурної лексики на адресу представників прокуратури.

Раніше Перелома затримали за підозрою в корупції. За інформацією антикорупційного прокурора Назара Холодницького, в травні 2015 року першим заступником голови "Нафтогазу", який є головою наглядової ради ОПЗ,  була здійснена розтрата коштів ОПЗ на користь ПАТ "Укрнафта".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?