Захоплення поліції в Єревані: з'явилися подробиці про загиблого і нове відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Захоплення поліції в Єревані: з'явилися подробиці про загиблого і нове відео

Захоплення поліції в Єревані: з'явилися подробиці про загиблого і нове відео

Під час нападу озброєного угрупування на будівлю відділу поліції і внутрішніх військ в Єревані  (Вірменія) убитий заступник начальника полку патрульно-постової служби полковник Артур Ваноян, ще кілька поліцейських отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на "Інтерфакс".

"Під час нападу убитий полковник Артур Ваноян. Вогнепальні поранення отримали полковник Арам Ованесян, підполковник Грач Хостегян, старшина Гагік Мкртчян. Кілька поліцейських отримали тілесні ушкодження", - розповіли ЗМІ в поліції.

У даний час тривають переговори із загарбниками, їх рішуче закликають здатися, проте поліція вже готова до операції по їх нейтралізації.

"Переговори тривають. Ми закликаємо їх здатися владі. У правоохоронців є всі необхідні сили і засоби, і вони вживатимуть усіх необхідних заходів. Якщо вони не послухаються нашого заклику, ми нейтралізуємо їх, оскільки з убивцями по-іншому не можна. Але ми поки продовжуємо переговори", - додали правоохоронці.

Єдина вимога загарбників - звільнити координатора вірменської опозиційної громадської ініціативи "Установчий парламент" Жірайра Сефіляна, що знаходиться під арештом за звинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні зброї. Однак поліцейські на це піти не хочуть.

"Єдина вимога - звільнити Жірайра Сефіляна. Це неможливо", - заявив заступник начальника поліції Вірменії.

У соцмережах скаржаться, що поліція в центрі Єревана затримує людей без пояснення причин. З'явилося відео, на якому поліцейські забирають дідуся, який утратив свідомість.

##### VIDEO_891518 #####

Раніше повідомлялося, що поліції вдалося звільнити двох заручників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?