Путін і Ердоган поспілкувалися телефоном: стало відомо, про що домовилися
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін і Ердоган поспілкувалися телефоном: стало відомо, про що домовилися

Путін і Ердоган поспілкувалися телефоном: стало відомо, про що домовилися
Джерело:  Anadolu

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган і лідер Росії Володимир Путін провели телефонну розмову на тему спроби перевороту в Туреччині  і домовилися про зустріч у серпні.


Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на Анадолу.


Путін телефонм повідомив, що "знаходиться поруч з обранною владою Туреччини" і бажає допомогти турецькому народові. Глава російської держави побажав Ердогану, його сім'ї і турецькому народові в цілому якнайшвидшого відновлення стійкого конституційного ладу і стабільності в Туреччині.


Раніше прем'єр-міністр Туреччини Біна Йилдирим заявив, що при спробі держперевороту загинули 265 осіб. Біна Йилдирим підкреслив, що 161 загиблий - це цивільні і поліцейські.


Крім того, за даними адміністрації президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана, при спробі військового перевороту було вбито 104 заколотники.


При цьому 20 загиблих цивільних брали участь у зіткненнях на стороні бунтівних військових. Кількість поранених оцінюється в 1500 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?