У центрі Києва Московський патріархат заспівав про царя і Росію: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У центрі Києва Московський патріархат заспівав про царя і Росію: з'явилося відео

У центрі Києва Московський патріархат заспівав про царя і Росію: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У центрі Києва представники УПЦ Московского патріархату  заспівали пісню "Боже, царя храни", повідомив священик УПЦ Київського патріархату Іван Сидор.


Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на його Facebook.


"Україно! 17 липня 2016 в центрі твоєї столиці, біля Софії Київської, прямо на могилі першого Українського патріарха Володимира (Романюка) "брати" і "сестри" Московського Патріархату співають "Боже, царя храни". Вигукують: "Нехай воскресне друга Росія!", - написав священик.


Сидор обурюється з приводу того, що на дії представників УПЦ МП не реагує СБУ.


"Немає слів ... Так ми втратимо нашу державність. А найбільше дивує те, що звідси видно будівлю СБУ і нікому нічого не треба", - підкреслив він.


Священик нагадав, що в той час, як бійці АТО воюють на Донбасі за нашу державність, люди дозволяють собі співати хвалебні пісні Росії.


"Такі страшні реалії ... На сході гинуть наші брати українці, а на Софійській площі, в самому що не є центрі Києва, викрикують і співають про Україні-матінці і царю-батюшці, і про Україну -" другу Росію".


##### VIDEO_891521 #####


Раніше радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив про те, що не виключає жорстоких провокацій під час хресного ходу православних віруючих Московського патріархату, при цьому, за його словами, парафіяни УПЦ МП запросили в Україну агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?