Довибори до Ради відбулися, оприлюднені перші екзит-поли
Категорія
Політика
Дата публікації

Довибори до Ради відбулися, оприлюднені перші екзит-поли

Довибори до Ради відбулися, оприлюднені перші екзит-поли
Джерело:  Укрінформ

Проміжні вибори до Верховної Ради, які проходили 17 липня з 8:00 до 20:00, відбулися, заявив директор Комітету виборців України Олексій Кошель.


Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на "Укрінформ".


"В Україні відбулися проміжні парламентські вибори", - сказав Кошель.


Тим часом в Комітеті виборців України оприлюднили перші дані екзит-полів.


Так, на проміжних виборах до Верховної Ради в Чернігові (округ №206) лідирує самовисуванець Максим Микитась (32%), в Івано-Франківську (округ №27) - Сергій Насалик (22,1%), в Дніпрі (округ №27) - Тетяна Ричкова (46,1%).






Екзит-поли проводилися Центром соціальних і маркетингових досліджень SOCIS на замовлення КВУ.


Своєю чергою, в прес-службі "Опозиційного блоку" заявили, що за результатами екзит-полу, який провів "Міжнародний аналітичний центр соціології", перемогу на виборах в окрузі №27 в Дніпрі отримав депутат Дніпровської міськради Загід Краснов, який набрав 45,1% голосів.


"За даними екзит-полу, який провела наша компанія, за Загіда Краснова проголосували 45,1% виборців, за Тетяну Ричкову - 41,3%", - сказав соціолог "Міжнародного аналітичного центру соціології" Дмитро Тарасюк.


Нагадаємо, що довибори проходили в семи одномандатних округах: № 23 (Волинська обл.), 27 (Дніпровська обл.), 85 (Івано-Франківська обл.), 114 (Луганська обл.), 151 (Полтавська обл.), 183 ( Херсонська обл.), 206 (Чернігівська обл.). Голосування проходило на 1 142 дільницях у 7 областях. У Верховну Раду балотувався 371 кандидат. 85 з них висунені політичними партіями, а 286 - шляхом самовисування.


Під час роботи виборчої комісії на одній із дільниць Полтавщини помер спостерігач.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?