Савченко влаштувала розборки на Луганщині: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко влаштувала розборки на Луганщині: опубліковано відео

Савченко влаштувала розборки на Луганщині: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат від партії «Батьківщина» Надія Савченко в ході  проміжних виборів до Верховної Ради  на 114-му виборчому окрузі в Луганській області особисто виявила порушення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі «Радіо Свобода».


Щоб не допустити порушень в роботі дільничних комісій в селі Валуйське Станично-Луганського району, Савченко викликала поліцейський патруль.


У населеному пункті планувалася масова заміна членів виборчих комісій на підставі постанови, виданого ОВК і датованого 26 липня 2015 року.


"Вони що, хочуть гайдамаччини, коліївщини, вирізки всіх цих виродків? Може, вони зупиняться, врешті-решт? Мозку у людей немає, совісті у людей просто немає", - заявила Савченко.



Як повідомляв ONLINE.UA,  директор Комітету виборців України Олексій Кошель заявив про те, що проміжні вибори до Верховної Ради, які проходили 17 липня з 8:00 до 20:00, відбулися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?