У Казахстані розгорілася стрілянина, вбито поліцейського: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Казахстані розгорілася стрілянина, вбито поліцейського: з'явилися фото і відео

У Казахстані розгорілася стрілянина, вбито поліцейського: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

В результаті перестрілки біля Алматинского РУВС в Казахстані двоє поліцейських отримали поранення, один правоохоронець загинув.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Nur.kz.
Відзначається, що зараз звуки пострілів чутні в різних районах Алмати, в один з медичних закладів міста привезли пораненого співробітника правоохоронних органів.
"В Алматинському РУВС перестрілка. Ваххабіти", - написав користувач соціальної мережі Мак Арновий.
За останніми даними, щонайменше один поліцейський загинув. Його тіло лежить посередині проїжджої частини.
Раніше повідомлялося, що в Алмати невідомий відкрив стрілянину біля одного з відділків поліції.
Свідки стверджують, що чоловік з криками "Аллах акбар" стріляв з автомата. "Людина в чорному вибігла, судячи з усього з автоматом, вистрілила в бік поліції, намагалася зупинити машину, але всі швидко поїхали, а потім побігла в східному напрямку", - сказано в повідомленні видання.
Свідки зазначають, що спершу були чутні три або чотири постріли, а потім автоматна черга. Незабаром до місця інциденту під'їхав спецназ.


Як повідомляв ONLINE.UA, в неділю, 17 липня, зранку група озброєних осіб захопила будівлю поліції і внутрішніх військ в єреванському районі Єребуні, вимагаючи звільнити координатора вірменської опозиційної громадської ініціативи "Установчий парламент" Жірайр Сефіляна, що перебуває там під арештом за звинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні зброї.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?