Бойовики ДНР розпускають безглузді чутки про звільнену Луганщину
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР розпускають безглузді чутки про звільнену Луганщину

Бойовики ДНР розпускають безглузді чутки про звільнену Луганщину
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР

в рамках ведення антиукраїнської пропаганди розпускають безглузді чутки про бійців Збройних Сил України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook народного депутата, координатора групи Інформаційний спротив Дмитра Тимчука.


«У «ЛНР» поширюються чутки про те, що молоді люди з неокупованих територій Луганської області активно укладають контракти з Міноборони України виключно в примусовому порядку», - повідомив Тимчук.


«Згідно поширюваним в Луганську чуткам, «спецкоманди» ЗСУ займаються «виловом» в цих районах осіб чоловічої статі, під загрозою кримінального переслідування змушують підписувати контракти з МО, а потім «кидають на передову в м'ясорубку», - продовжив народний депутат.


«Відповідно до цієї інформації, така ж доля нібито чекає і на тих чоловіків призовного віку, хто ризикує залишити окуповані райони і виїхати на контрольовану України територію», - повідомив Тимчук.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Служба безпеки України затримала в Луганській області колишнього "депутата" так званого "парламенту ЛНР"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?