У хресній ході на Київ побачили послання для закордонного спостерігача
Категорія
Україна
Дата публікації

У хресній ході на Київ побачили послання для закордонного спостерігача

У хресній ході на Київ побачили послання для закордонного спостерігача
Джерело:  online.ua

Архієпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Священного Синоду Української православної церкви Київського патріархату Євстратій (Зоря) вважає, що хресна хода парафіян Московського патріархату є сигналом Кремля світовому центру православ'я в Константинополі.
Про це Євстратій Зоря розповів в інтерв'ю на ONLINE.UA.
«Це головна ідея діяльності Московського патріархату - просування і підтримка політики Кремля. І зараз ця хресна хода теж повинна показати вплив МП в Україні, як для своїх віруючих, так і для зовнішнього споживача», - вважає архієпископ Євстратій.
«Тільки тепер не тільки одному Кремлю, але і Константинопольському патріарху», - додав архієпископ.
Відповідаючи на питання, до чого тут Константинополь, Євстратій Зоря пояснив: «У МП знають, що Верховна Рада звернулася до Вселенського патріарха з проханням надати Томос про автокефалію української церкви. І промосковські сили дуже злякалися цього звернення».
Детальніше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: На Київ йдуть прихильники "русского міра", вони діють, як Путін - Євстратій Зоря


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?