Савченко в пух і прах розкритикувала вибори на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко в пух і прах розкритикувала вибори на Донбасі

Савченко в пух і прах розкритикувала вибори на Донбасі
Джерело:  newsone.ua

Народний депутат Надія Савченко незадоволена проміжними виборами до Верховної Ради, які, зокрема, відбулися і на деяких дільницях Донецької і Луганської областей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsOne.
Нардеп вважає, що нормальних виборів в Україні не було жодного разу за всю історію її незалежності, на виборах 17 липня було зафіксовано багато порушень, явка виборців була низькою.
"Я об'їхала багато дільниць, але зупинилася на 3-4 дільницях, на яких були порушення. Були надіслані протоколи заміни, які були підроблені, не відповідали дійсності, в яких стояла дата 26 липня 2015 року. Я не пам'ятаю, щоб у нас в 2015 році були вибори. У протоколах не стояли номера. Протоколи розвозила людина не від ОВК, а якась абсолютно "ліва" людина. І в цих протоколах намагалися замінити членів комісії", - розповіла Савченко.
Політик заявила, що виборцям пропонували гроші за "правильне" голосування, а також залякували і погрожували звільненням з роботи.
Окремо Савченко відзначила вибори в Артемівську.
"Дівчина помітила, що були заздалегідь готові протоколи, підписані членами комісії. Фальшиві, які будуть потім підкладені. Вона хотіла заявити про це в міліцію. Її почали грубо викидати з виборчої дільниці. Вона все-таки дочекалася приїзду міліції. Зараз вона пише заяву", - повідомила нардеп.
Вона здивована тим, що на семи округах влада не спромоглася організувати нормальні вибори.
"Невже було так складно забезпечити сім округів по Україні. Це ж навіть не покрити всю Україну. Це всього лише сім округів, де можна було дати додаткових слідчих, закріпити їх на чотири-три дільниці, розташовані близько одна від одної, щоб можна було швидко відпрацьовувати порушення", - резюмувала депутат.
Раніше в мережі з'явилося відео, як Савченко влаштувала розбірки на 114-му окрузі в Луганській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?