Россияне не чувствуют цинизма Путина: блогер объяснил причину
Категорія
Світ
Дата публікації

Россияне не чувствуют цинизма Путина: блогер объяснил причину

Россияне не чувствуют цинизма Путина: блогер объяснил причину
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Горький Лук

прокоментував хід думок жителів Росії з приводу дозволу президента РФ Володимира Путіна росіянам їздити до Туреччини одразу після теракту в Стамбулі.


Про це Горький Лук розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.


"Тут запитували кумедну річ: наскільки цинічним є дозвіл Путіна росіянам їздити до Туреччини одразу після теракту в Стамбулі (і ще до спроби військового перевороту в Туреччині, - ONLINE.UA)", - говорить Горький Лук.


"Мовляв, поїздки були якщо не заборонені повністю, то сильно обмежені в зв'язку з терористичною загрозою, а потім, одразу після реалізації цієї загрози, дозволили. І весь час вони запитували - хіба це не цинічно? Я вам хочу сказати, що цинізму тут немає . Звичайна накладка. Всі росіяни прекрасно знають, що їх президент бреше", - продовжив блогер.


"Коли візити до Туреччини були обмежені сильно, ніхто з них не вірив, що це пов'язано з терористичною загрозою, всім було зрозуміло, що це метод політичного пресингу, така помідорна відповідь на збитий в Туреччині штурмовик. Ніхто з росіян ніякого ступеня цинізму НЕ відчував" , - вважає Горький Лук.


"Вони навіть не думали про те, що це якось пов'язано з тероризмом. Вони прекрасно розуміли, що їх влада просто знайшла, просто озвучила найбільш підходящий на той момент, я навіть не скажу привід, - відмазку. І коли в Стамбулі рвонуло, що сказали в Росії? "Ах, недобре вийшло. Треба було все-таки забороняти під якимось іншим приводом. Наприклад, труять неякісним алкоголем, або брудне море, або поганий сервіс", - продовжив Горький Лук.


"Але, що сказано, то сказано - вже відмотати назад було неможливо. Тому довелося відкликати, як то кажуть, претензію з тієї ж причини, з якою вона була виставлена", - продовжує блогер.


"Це нам з вами здається цинізмом. Повірте мені, ніхто з росіян навіть не почухався", - резюмував Горький Лук.



Більше  читайте в блозі Горького Лука на ONLINE.UA: Почему врет Путин


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?