Росія помстилася організатору блокади Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія помстилася організатору блокади Криму

Росія помстилася організатору блокади Криму
Джерело:  online.ua

Арбітражний суд Москви визнав банкрутом бізнесмена Ленура Іслямова, який є одним із організаторів блокади анексованого Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
На засіданні 18 липня 2016 року Арбітражний суд Москви відкрив процедуру реалізації майна бізнесмена, який виступив раніше поручителем за виданими Сбербанком ТОВ "Квінгруп" кредитах.
Звіт фінансового керуючого боржника Олександра Коробка суд призначив на 30 січня 2017 року.
Сбербанк зажадав визнати самого Іслямова і його дружину Ельвіру банкрутами в кінці січня 2016 року, "вартість" кожного з двох позовів тоді оцінювалася більш ніж в 1,16 млрд рублів.
"Банк здійснює стягнення заборгованості за кредитами, виданими ТОВ "Квінгруп", щодо якої третьою особою була ініційована процедура банкрутства. Крім самого товариства вимоги пред'явлені і до поручителів Іслямова, які є бенефіціарами бізнесу. Конструктивних пропозицій щодо врегулювання ситуації від них не надійшло, тому банк скористався наданим законом правом та 28 січня 2016 року подав заяви про їх банкрутство", - повідомила прес-служба Сбербанку.
Раніше російський суд впровадив процедуру реструктуризації боргів Іслямова.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ленур Іслямов заявляв, що після заборони діяльності Меджлісу в Криму стала очевидною необхідність створення кримськотатарської армії в складі Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?