Провал перевороту в Туреччині: з'явилося відео з побитими лідерами путчу
Категорія
Світ
Дата публікації

Провал перевороту в Туреччині: з'явилося відео з побитими лідерами путчу

Провал перевороту в Туреччині: з'явилося відео з побитими лідерами путчу
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео із затриманими високопоставленими військовими, які намагалися влаштувати переворот в Туреччині 15 липня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на турецький сайт videonuz.
На кадрах відео - генерали і офіцери турецької армії, що брали участь в спробі військового перевороту, крім того, на відеозаписі також можна побачити ймовірного головного організатора і натхненника путчу - колишнього головнокомандувача збройних сил Туреччини Акина Озтюрка.
Раніше в Туреччині затримали ряд військових, які брали участь в спробі держперевороту. Серед затриманих військових - командувач Другої армії (частини Сухопутних військ ЗС Туреччини) Адем Худуті і екс-головнокомандувач ВПС Туреччини Акин Озтюрк, які вважаються організаторами перевороту.
Також в південній провінції Туреччини Іспарта затримали двох генералів: Метіна Аккая і командувача гарнізону генерала Мустафу Курутмаза.


Як повідомляв ONLINE.UA, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган розплакався на похороні свого соратника Ерола Ольчака і його 16-річного сина, які загинули під час спроби військового перевороту в Туреччині.
Раніше глава МВС України Арсен Аваков розповів, наскільки ймовірним є збройний переворот в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?