У сил АТО на Донбасі великі втрати: з'явилися трагічні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У сил АТО на Донбасі великі втрати: з'явилися трагічні подробиці

У сил АТО на Донбасі великі втрати: з'явилися трагічні подробиці
Джерело:  online.ua

У ніч з 17 на 18 липня бойовики здійснили обстріл українських позицій з 120-мм і 150-мм гармат, в результаті чого четверо бійців АТО загинули, троє отримали поранення, повідомив український журналіст Роман Бочкала.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бочкали.
"Не хотів писати, сподівався, що не підтвердиться... Але в ГШ (Генштабі - ONLINE.UA) говорять, що таки так. Сьогодні о 3 ранку, між Зайцевти і Майорськом було пряме потрапляння в позиції 53 бригади. Маємо втрати: 4 "двохсотих" і 3 "трьохсотих". Противник не обмежував себе в калібрі - 120 мм, 150 мм", - написав журналіст.
За його словами, бійці відповідали на обстріли бойовиків, але на відміну від терористів, українські військові важке озброєння відвели, тож сили були нерівні.
"Наші відповідають - ніхто не забороняє. Але що у них є? Стрілецька, гранатомети, АГС... Все важке відвели. Так і воюємо", - уточнив Бочкала.
Він також додав, що ситуація в районі Зайцевого помітно загострилася.
"Взагалі ситуація в районі Зайцевого помітно загострилася. У хлопців щодня втрати", - написав журналіст.
Раніше спікер АТО Андрій Лисенко повідомив, що за добу на Донбасі загинув 1 військовослужбовець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?