Їдеш, а в тебе ціляться з автомата: з'явилося яскраве відео з Казахстану
Категорія
Світ
Дата публікації

Їдеш, а в тебе ціляться з автомата: з'явилося яскраве відео з Казахстану

Їдеш, а в тебе ціляться з автомата: з'явилося яскраве відео з Казахстану
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео зі столиці Казахстану, Алмати, де 18 липня стався збройний напад на поліцейську дільницю: людина з автоматом вийшла на дорогу, намагаючись під загрозою зброї зупинити проїжджаючий автомобіль.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, викладений в youtube.
На відео, знятому відеореєстратором автомобіля, видно, як в розпал дня перед автомобілем, що їхав по міській вулиці, дорогу перебігає озброєний автоматом чоловік, цілячись в водія машини.
Жінка, яка керувала машиною, на появу озброєної людини відреагувала словами: «Хворий, чи що?», мабуть, не усвідомивши ступінь загрозливої ​​небезпеки.
Як прокоментував цей ролик журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, «в Алма-Аті зараз так: їдеш по вулиці, бачиш людину, яка цілиться в тебе з автомата».


Тим часом, стало відомо про затримання підозрюваного в нападі на поліцейську дільницю в казахському місті.
"Співробітниками органів внутрішніх справ встановлено і затримано особу, яка перебувала поруч зі злочинцем, який намагався проникнути в Алмалінське РУВС міста Алмати. Перевіряється його причетність до можливого вчинення протиправних діянь", - повідомили в МВС Казахстану.
Як запевнили силовики, «автоматична зброя, викрадена у постового, виявлена та вилучена на місці затримання злочинця в районі АТ "Казахконцерт".
Наразі ситуація в місті стабільна і перебуває під контролем.
Також в прес-службі казахського МВС підкреслили, що «інформація про нібито стрілянину в різних районах Алма-Ати не відповідає дійсності».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше під час нападу на райуправління внутрішніх справ в Алмати був убитий один мирний житель і троє поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?