Дівчину в новому кліпі Лазарєва розкритикували в мережі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дівчину в новому кліпі Лазарєва розкритикували в мережі: опубліковано відео

Дівчину в новому кліпі Лазарєва розкритикували в мережі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський співак Сергій Лазарєв, який нещодавно зізнався в любові української поп-зірці Ані Лорак, презентував новий кліп Breaking Away, яким викликав хвилю розмов в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram артиста.
Кілька годин тому співак повідомив в своєму мікроблозі про вихід нового відео.
"Breaking Away! Прем'єра відео на моєму акаунті на Youtube! Посилання в профілі!" - написав Лазарєв.


Однак користувачам не сподобалася героїня нового кліпу артиста.
"Чому в кліпі така страшна баба, що її бабою не назвеш навіть..?, "Шкода що дівчина не дуже", "Кліп відмінний! Діваха страшна, навіть при наявності 3 кг косметики - очі мертві, як у ляльки!", "Ось все подобається, крім дівчини .... Можна було знайти гарну дівчину слов'янської зовнішності", "Майже у всіх кліпах Сергія страшні дівчата..." , "Де емоції у цієї дівчини - холодні скляні очі, злий погляд. Може, звичайно, в цьому і задумка режисера - контраст з Сергієм? Але, скільки людей, стільки й думок. Кожен залишається при своєму", - пишуть обурені фанати.


Відзначимо, партнеркою Лазарєва в кліпі стала грецька актриса Тонія Сотіропулу, з якою він разом знімався в пікантних сценах, граючи пристрасну любов.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, відомий російський співак, фіналіст Євробачення-2016 Сергій Лазарєв осоромився на сольному концерті в Липецьку, впавши в оркестрову яму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?