Ватажок ДНР на камеру проговорився про свою справжню мету: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР на камеру проговорився про свою справжню мету: опубліковано відео

Ватажок ДНР на камеру проговорився про свою справжню мету: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко

 проговорився, що його справжня мета — нові завоювання, а вже після них - розбудова мирного життя.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео з youtube.

«Є мета, да, є мета — це звільнення нашої землі, це завоювання, ну... на перемогу, ну, перемога, після якої настане мир, і ми будемо будувати нове життя, вже виходячи з усіх інших умов, не військових», — заявив він у програмі «Від первої особи».

Цікаво, що ця заява ватажка бойовиків була зроблена, коли Захарченко розказував про можливості мирного врегулювання на Донбасі.

«І ці можливості (мирного врегулювання – Ред.) ми зобов'язані використати, тому що ми, якщо ми, якщо їх не використаєм, доведеться їх вирішувати військвим шляхом», — резюмував він.



Як відомо, раніше ватажок ДНР і його оточення неодноразово говорили, що вони вважають "своєю землею" усю територію двох українських областей - Донецкої та Луганської, і при тому не відмовляються від ідеї "звільнити" й інші українські регіони.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко зробив гучну заяву щодо пропозицій Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?